Mooie kasten, ook aan de binnenkant

Geven jouw kasten je stress?

Word je telkens onrustig als je je kast opent omdat je geen overzicht hebt en er altijd te weinig ruimte lijkt te zijn?

Lukt het niet om de ruimte optimaal te benutten?

Heb je al vaker geprobeerd om je kasten logisch in te richten, maar heb je geen idee welk opbergysteem waar werkt?

Zijn jouw kasten mooi - aan de buitenkant?

Hou je van jouw mooie kasten en een toffe keuken, maar laat je liever niet de binnenkant van je kasten zien?

Kasten die je graag open doet

Het is helemaal niet nodig om onrustig of moedeloos te raken van de binnenkant van je kasten!

Er zijn prachtige en handige organizingproducten op de markt die jouw kasten overzichtelijk, praktisch en gewoon ook heel erg mooi maken.

Hoe tof zou het zijn als je hart een sprongetje maakt telkens als jij je kast open doet? Dat je het kastje niet zo snel mogelijk weer dicht doet als je iets nodig hebt, maar dat je puur voor je plezier nog even in die kast kijkt en geniet van de inhoud? Dat al jouw mooie spullen een eigen passende plek hebben waardoor ze tot hun recht komen en dat het voor iedereen duidelijk is waar alle spullen ‘wonen’?

Het kán, ook in jouw huis!

Ik ga voor de kast waar jij blij van wordt!

Met creativiteit, enthousiasme en een praktische blik ga ik graag de uitdaging aan om jouw kasten helemaal naar jouw wensen te organiseren! Elke kast en elke keuken is uniek in zijn indeling, gebruiksvriendelijkheid en afmetingen. Inmiddels heb ik veel ervaring met allerlei verschillende opbergsystemen. In de wirwar van bakjes en rekjes zoek ik net zolang totdat ik precies dát systeem vind dat optimaal gebruik maakt van de ruimte, past bij het doel en de wensen van jou als gebruiker én er ook nog eens gewoon heel mooi uit ziet.

En het fijne is: jij hoeft er (bijna) geen energie in te steken! ‘s Morgens vertrek jij naar je werk en als je ‘s avonds weer thuiskomt, is jouw keuken, kledingkast of schuur heerlijk georganiseerd. Of kies voor het DIY-pakket!

Voor en na foto’s gangkast

Aanbevelingen van mijn klanten

Wat fantastisch die ‘all-in-one-service’ van Esther! Ze ruimt alles op en als je dan weer thuis komt heeft alles een logische plek. Het kan dus. Zonder dat ik er energie in heb hoeven steken, kreeg ik een heerlijk geordende keuken én die heb ik nog steeds. Dit is me zo goed bevallen, dat ik haar ook de vrijheid heb gegeven om onze badkamer helemaal op te ruimen en te restylen. En het is zo perfect. Rust, ruimte en orde. Het is zo’n heerlijk gevoel en zo’n fijne badkamer geworden, dat zelfs ík weer in bad ga. Echt een aanrader!

Chantal, Zwolle

Voor en na foto’s keuken

Genieten van mooie kasten, ook aan de binnenkant

R

Er is altijd plek

De ruimte in jouw kasten wordt optimaal benut en al jouw spullen krijgen een vaste logische plek

R

Jij en jouw gezin centraal

Door rekening te houden met dagelijkse routines, worden jouw spullen dienstbaar aan jou in plaats van andersom 

R

Ontzorgd of DIY

Wil je prachtige kasten zonder dat het tijd en inspanning kost, of wil je de uitvoer liever zelf doen? Aan jou de keuze

Respect voor jou en jouw spullen

Mijn doel is om jouw spullen zo te organiseren dat jij ze met plezier en gemak kunt vinden, gebruiken én weer kunt opruimen. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen voor de ruimte die je mij vraagt te organiseren en stel ik zoveel mogelijk vragen. Zo kom ik te weten welke spullen voor jou belangrijk zijn. Daar houd ik natuurlijk rekening mee!

De spullen die overblijven nadat ik de opdracht heb afgerond leg ik voor je apart. Ik gooi nooit zomaar spullen weg, tenzij we andere afspraken hebben gemaakt.

* afhankelijk van de grootte van ruimte en het gewenste type producten

Ben jij toe aan mooi georganiseerde kasten?

Maak dan nu een afspraak om vrijblijvend door te spreken wat ik voor je kan doen!