Gratis training ‘Ruimte in huis, rust in je hoofd’

Verlang je naar meer overzicht en organisatie in huis? Zou jij graag minder tijd kwijt willen zijn aan opruimen? Of wil je weten waar je nou het beste kunt beginnen?

Deze motiverende introductietraining helpt je op weg met informatie en tips om opruimen vanaf nu ánders aan te pakken, zodat het resultaat van je inspanningen eindelijk blijvend zal zijn. Schrijf je nu in voor deze gratis training en start direct!

N

Gratis en vrijblijvende introductietraining

N

Drie korte video's die je op elk moment kunt bekijken

N

Antwoord op de meest gestelde vragen van klanten

N

Praktische handout die jou op gang helpt bij opruimen

Gratis training Ruimte in huis, rust in je hoofd
Training gratis

Been there, done that…

Jarenlang heb ik met mijn man en vier kinderen een rommelig huishouden gerund. Overal lagen stapels papier en de kasten puilden uit. Ons huis werd te klein. Opruimen kostte veel energie. Bovendien was het binnen no-time weer een chaos. Aan schoonmaken kwam ik al helemaal niet toe.

Tot ik ontdekte dat rommel eigenlijk gewoon een stapel uitgestelde keuzes is! Vanaf dat moment ging ik zelf de regie pakken over mijn spullen. Ons huis bleek toch niet te klein; we hadden er teveel spullen in opgeslagen.

Sindsdien is er veel veranderd. Ik weet weer wat er in huis is en waar het ligt. Als ik na een dag werken thuis kom, is de woonkamer in tien minuten opgeruimd. Er is rust en ruimte ontstaan en daarmee tijd voor mezelf en ons gezin. Zo fijn!

Deze ervaring gun ik jou ook! Dat is mijn grootste drive als professional organizer. Met enthousiasme, humor en respect help ik je graag door het mooie proces van opruimen en organiseren heen!

Aanbevelingen van mijn klanten

Mijn ervaring : opruimen met Esther is heerlijk om te doen! Na een ochtend met Esther blijf ik gewoon bezig met ordenen en opruimen! Dat duwtje had ik net nodig! Heel stimulerend!

Annette, 66 jaar

De methode van Esther kan ik toepassen in alle ruimtes in mijn huis. Nu ruim ik veel sneller op en blijft het ook opgeruimd. Dat is de investering dubbel en dwars waard!

Astrid, 43 jaar

Schrijf je nu in voor deze gratis training en start direct

Meld je aan voor 6 gratis opruimtips

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang 6 handige opruimtips in je mailbox die direct meer tijd, rust en ruimte opleveren!

Yes, gelukt! Check snel je inbox voor de 6 handige opruimtips!