Gratis training ‘Ruimte in huis, rust in je hoofd’

Verlang je naar meer overzicht en organisatie in huis? Zou jij graag minder tijd kwijt willen zijn aan opruimen? Of wil je weten waar je nou het beste kunt beginnen?

Deze motiverende introductietraining helpt je op weg met informatie en tips om opruimen vanaf nu ánders aan te pakken, zodat het resultaat van je inspanningen eindelijk blijvend zal zijn. Schrijf je nu in voor deze gratis training en start direct!

N

Gratis en vrijblijvende introductietraining

N

Drie korte video's die je op elk moment kunt bekijken

N

Antwoord op de meest gestelde vragen van klanten

N

Praktische handout die jou op gang helpt bij opruimen

Gratis training Ruimte in huis, rust in je hoofd

Aanbevelingen van mijn klanten

Mijn ervaring : opruimen met Esther is heerlijk om te doen! Na een ochtend met Esther blijf ik gewoon bezig met ordenen en opruimen! Dat duwtje had ik net nodig! Heel stimulerend!

Annette, 66 jaar

De methode van Esther kan ik toepassen in alle ruimtes in mijn huis. Nu ruim ik veel sneller op en blijft het ook opgeruimd. Dat is de investering dubbel en dwars waard!

Astrid, 43 jaar

Schrijf je nu in voor deze gratis training en start direct

Meld je aan voor 6 gratis opruimtips en win!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, ontvang 6 handige opruimtips in je mailbox en maak elke maand kans op een Quickscan twv € 57,-!

Yes, gelukt! Check snel je inbox voor de 6 handige opruimtips! Win jij een Quickscan twv € 57,-? Hou je email in de gaten... (trekking elke 1e van de maand onder nieuwe inschrijvingen)