Christelijke opruimcoach

Meer geluk met minder spullen

Bewust leven met minder bezit

Jarenlang heb ik, Esther de Boer, met mijn man en vier kinderen een rommelig huishouden gerund. Bezoek leverde stress op en ik schaamde me voor de chaos. Maar ik had geen idee hoe ik het zou kunnen veranderen. Tot ik een inzicht uit een training ging toepassen op mijn spullen. Ik ging bewust kiezen welke spullen we wel en niet nodig hadden. Daardoor ging ik anders kijken naar bezit. Onze spullen eisten veel tijd, aandacht en energie op en dat wilde ik niet meer. Bovendien realiseerde ik me welke impact spullen hebben op de schepping. Stap voor stap transformeerde ons huis naar een plek waar rust en ruimte is én blijft en leerde ik tevreden te zijn met genoeg.

Ik vind het prachtig om mensen te mogen helpen met ontspullen, opruimen en organiseren vanuit mijn christen zijn. Niet zozeer door te evangeliseren, maar gewoon door mensen te bemoedigen bij moeilijke keuzes en God’s liefde uit te delen.

Een opruimcoach Zwolle boeken? Doe het hier

Esther heeft geholpen om inzicht te krijgen in waar mijn tijd en energie op een dag naartoe gaat. Om alle taken en to-do lijstjes te organiseren in één systeem. Vanochtend  stapte ik op tijd op de fiets. Niks vergeten, geen haast en met een tof compliment van mijn man: ‘wat heb je dit allemaal super goed georganiseerd!’

Marieke

Zwolle

Esther heeft mij laten zien dat opruimen niet het verplaatsen of netjes opstapelen van spullen is en dat opruimen letterlijk en figuurlijk ruimte geeft.

Ze deed dit op een manier die mij uitdaagde om zelf keuzes te maken!

Gerlinda

Zwolle

Opruimcoaching

Jouw spullen, jouw keuzes en jouw proces staan centraal bij mij. Vaak zijn klanten een beetje zenuwachtig als ik voor het eerst over de vloer kom. En dat begrijp ik heel goed. Het is kwetsbaar om iemand je spullen en rommel te laten zien. Weet dan dat ik er ben om je te helpen, niet om je te veroordelen. Jij blijft in charge terwijl ik je door de moeilijke momenten coach. Het is en blijft jouw huis en jouw proces.

Tijdens een vrijblijvende kennismakingsafspraak bespreken we waar je knelpunten ziet in het krijgen of behouden van overzicht. Vaak gaat dit over spullen in je huis, maar je kunt ook een probleem ervaren in het overzichtelijk houden van je papieren of digitale administratie. Daarnaast kan het zijn dat de balans tussen het aantal taken die je op je bordje hebt en de beschikbare tijd uit evenwicht is, waardoor je onrustig bent en gestresst. Mijn coaching heeft altijd als doel om jou meer tijd, rust en ruimte te laten ervaren, zodat je hoofd weer vrij is om creatief te kunnen denken en te kunnen genieten.

Vervolgens plannen we de werkafspraken. Dit zijn afspraken van drie uur bij jou thuis of op je werkplek waarin we gezamenlijk aan de slag gaan. Ik reik je een eenvoudige opruimmethode aan waardoor je overzicht blijft houden over de klus. Jij maakt de keuzes en ik ondersteun je en coach je door de moeilijke beslissingen heen. Ook help ik je om spullen, papieren of taken handig te organiseren, zodat er een werkbaar systeem ontstaat die je gemakkelijk kunt bijhouden.

Pakketten opruimcoaching

Esther heeft geholpen om inzicht te krijgen in waar mijn tijd en energie op een dag naartoe gaat. Om alle taken en to-do lijstjes te organiseren in één systeem. Vanochtend  stapte ik op tijd op de fiets. Niks vergeten, geen haast en met een tof compliment van mijn man: ‘wat heb je dit allemaal super goed georganiseerd!’

Marieke

Zwolle

Dat op-ruim-en letterlijk r u i m t e geeft, dat je huis in te delen is in verschillende zones met bijbehorende functies, een eenvoudige methode om aan de slag te gaan…. en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Tjonge wat een inspiratie van de lezing van Esther! Af en toe de slappe lach, het was een feest van herkenning!

Sonja

Rouveen

Neem gerust contact op!

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

2 + 4 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Meld je aan voor 6 gratis opruimtips!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang 6 handige opruimtips in je mailbox!

Yes, gelukt! Check snel je inbox voor de 6 handige opruimtips!