Online training ‘Zo werkt opruimen wel!’ 

leer eenvoudig opruimen met een blijvend resultaat.

u

Weet je niet waar je moet beginnen?

Je ergert je aan de chaos en verlangt naar overzicht. Daar denk je veel over na, maar je komt niet tot actie. Het is te groots.

u

Zitten je kasten vol en houd je spullen over?

Omdat alle kasten al uitpuilen, zet je je spullen erop of ernaast. Daardoor lijkt het altijd rommelig, ook als je net hebt opgeruimd.

u

Word je moedeloos van opruimen?

Telkens als het je lukt om op te ruimen is het binnen de kortste keren alweer een chaos. Waarom zou je er dan wéér tijd in steken?

Een overzichtelijk en opgeruimd huis

Je verlangt naar een overzichtelijk en opgeruimd huis. Met spullen om je heen waar je blij van wordt. Waar genoeg ruimte is voor jou en jouw gezin. Ik durf te zeggen: het is mogelijk, ook voor jou!

Met de juiste hulp pak jij weer regie over de spullen in jouw huis. Je hoeft niet meer te zoeken en opruimen wordt voor iedereen een eenvoudig routineklusje! Met de training Zo werkt opruimen wel! bereik je dit resultaat in kleine, overzichtelijke stappen. Al die kleine successen bij elkaar zullen jouw huis onherkenbaar veranderen in het huis waar je altijd al van gedroomd had.

Door mijn eigen ervaring én de ervaring met klanten, weet ik hoe groot het verschil kan zijn of je leeft in een chaotische omgeving of in een huis waar overzicht is.

Been there, done that…

Jarenlang heb ik met mijn man en vier kinderen een rommelig huishouden gerund. Overal lagen stapels papier en de kasten puilden uit. Ons huis werd te klein. Opruimen kostte veel energie. Bovendien was het binnen no-time weer een chaos. Aan schoonmaken kwam ik al helemaal niet toe.

Tot ik ontdekte dat rommel eigenlijk gewoon een stapel uitgestelde keuzes is! Vanaf dat moment ging ik zelf de regie pakken over mijn spullen. Ons huis bleek toch niet te klein; we hadden er teveel spullen in opgeslagen.

Sindsdien is er veel veranderd. Ik weet weer wat er in huis is en waar het ligt. Als ik na een dag werken thuis kom, is de woonkamer in tien minuten opgeruimd. Er is rust en ruimte ontstaan en daarmee tijd voor mezelf en ons gezin. Zo fijn!

Wil jij leren op welke manier opruimen wél werkt?

Start dan nu met deze online training!

Opruimen biedt zoveel meer dan alleen een overzichtelijk huis

Genieten van spontaan bezoek

Jouw opgeruimde huis mag gezien worden! Geen stress of schaamte meer als mensen onverwachts langskomen.

Aandacht voor jezelf

Je gaat bewuste keuzes maken over al jouw spullen. Daardoor zie je duidelijker wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en waar jij blij van wordt.

Houd je huis gemakkelijk schoon

Een planmatig opgeruimd huis is eenvoudig bij te houden en schoon te maken. Opruimen wordt routine.

Aanbevelingen van mijn klanten

“Eindelijk een opruimtraining waardoor ik het kan volhouden! Opruimen is veel meer dan ik dacht. Met deze training ben ik me bewust geworden van mijn eigen gewoontes en gedrag. En ik heb ontdekt dat opruimen zowaar een feestje kan worden!”

Nadja, 47 jaar

“Door deze cursus begrijp ik eindelijk waarom het me eerder nooit lukte om mijn huis op te ruimen. Zo blij dat ik niet in één dag een compleet opgeruimd huis hoef te hebben, lang leve de focusplek! Vanmorgen heb ik badkamerkast aangepakt. Trots op mezelf!”

Rosanne, 53 jaar

Zo werkt opruimen wel!

Met deze training ga je voor een overzichtelijk en opgeruimd huis, ook op de lange termijn. Je maakt je persoonlijke opruimplan waarmee je inzicht krijgt in wat jou belemmert én helpt om jouw doelen te bereiken. Daarna ga je aan de slag met de eenvoudige stap voor stap methode. Op een haalbare en praktische manier ruim je jouw huis op en organiseer je jouw spullen. Alle tips en nuttige informatie maken het mogelijk om vol te houden en een blijvend resultaat te behalen.

Zo werkt opruimen goed

Inhoud van de training

27 video’s verdeeld over 6 modules t.w.v. €397,-

nu voor €147,- 

 

Elke les bestaat uit een korte video en een opdracht. Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep met alleen leden die de training ook volgen. Je kunt er vragen stellen en anderen inspireren met je successen. Of natuurlijk zelf gemotiveerd worden door de ervaringen van anderen.

Alle lessen van de training staan al voor je klaar. Je gaat in je eigen tijd en tempo aan de slag met de volgende modules:

Module 1 - introductie

In deze module stel ik mezelf voor en leg ik uit hoe de training is opgebouwd.

Module 2 - De juiste mindset

Je krijgt meer informatie over wat opruimen is. Ook onderzoek je welke belemmerende overtuigingen je hebt. En hoe je die kunt ombuigen naar helpende gedachten, zodat jij jouw opruimdoelen kunt behalen.

Tenslotte gaat het over de ongekende effecten van een opgeruimd huis voor jou en je gezin. Misschien nog wel het allerbelangrijkste!

Module 3 - Opruimmethodes

In deze module krijg je informatie over verschillende opruimmethodes en leg ik uit waarom ik kies voor de stap voor stap methode.

Module 4 - Voorbereidingen

Het goed overdenken en voorbereiden van een opruimklus is bepalend voor het resultaat en of dat resultaat ook blijvend zal zijn. De moeite waard dus! Stap voor stap maak je de klus steeds kleiner en wordt jouw focus scherper.

Module 5 - Aan de slag

Tijd om daadwerkelijk op te ruimen volgens plan! Met eenvoudige middelen ga je keuzes maken over al jouw spullen van de plek waar je begint. Je krijgt handreikingen hoe je die keuzes goed kunt maken en hoe je deze plek vervolgens handig kunt organiseren. Ook krijg je veel tips & tricks om het opgeruimd te hóuden.

Module 6 - En nu verder

Je staat nu helemaal goed voorgesorteerd om elke plek in huis te sorteren en organiseren. Met de laatste adviezen kun je met kleine aanpassingen in je dagelijkse routine nieuwe gewoonten ontwikkelen die je verder zullen helpen.

Wil jij leren op welke manier opruimen wél werkt?

Start dan nu met deze online training!

Meld je aan voor 6 gratis opruimtips en win!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, ontvang 6 handige opruimtips in je mailbox en maak elke maand kans op een Quickscan twv € 57,-!

Yes, gelukt! Check snel je inbox voor de 6 handige opruimtips! Win jij een Quickscan twv € 57,-? Hou je email in de gaten... (trekking elke 1e van de maand onder nieuwe inschrijvingen)